▪◾ Běhěm "corona" krize jsme nelenili a celý klub jsme se snažili dotáhnout do detailů. Podlahy, veškeré malby, schodiště, barovky, sezení, sociálky, stage atd. Ještě dolaďujeme ale aktuální stav Vám chceme alespoň přiblížit.
(v plánu je i fasáda a celková úprava zevnějšku a další)

▪◾ Vlastními silami jsme vytvořili příjemné a čisté prostředí. Už tak rozsáhlou nabídku alkoholu jsme rozšířili (stále budeme rozšiřovat) o další druhy whisky a karibské rumy.

▪◾ Vzhledem k okolnostem posledních pár měsíců jsme se rozhodli klub otevřít striktně od 18-ti let.

▪◾ Věříme že se Vám u nás bude líbit. Společně zbouráme nesmyslné mýty a pomluvy o "doupěti", které se k těmto krásným prostorám váží už přes 20 let!

PS: stále budeme otevřeni kritice, pokud budete mít cokoli na srdci, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám vyhovíme, klub je tu přeci jen pro Vás.

PS2: od 1.7. proběhne celkové rozvolnění a už teď vymýšlíme mejdany nejen na prázdniny. Buďte prosím shovívavý k pozdějšímu programu. Každý klub v ČR teď momentálně zažívá těžké časy. Společně je ale překonáme.

PS3: Nesmíme opomenout poděkovat všem kamarádům, kteří nám pomohli. Bez Vás by to nešlo. ;-) Speciální obrovský "DÍK" patří Petru Machovi a Jaroslavu Střechovi!

----------------------
Díky za Vaší podporu v této nelehké době,
CARTER / vedení Angels Music Club
view on Facebook
more