UGE 42 // EFTERÅRSFERIE FT. PATTESUTTER

photo report
Efterårsferien er nu forbi, og for os har den betydet mega vilde fester, ekstraordinært åbent og masser af glade mennesker! 🎶🔥🎶

Vi startede ud med vores ekstraordinære åbningsdag om tirsdagen, hvor Pattesutter gæstede huset og optrådte for et fyldt disko.
Dansegulvet blev testet af og alt det sidste støv er i hvert fald blevet banket ned nu. Sikke en tirsdagsfest i alle var med til at holde! 💪🏼🎶🔥

Efter en hviledag kom torsdagen. Beerpong-turneringen blev skudt rigtigt godt i gang med over 25 hold tilmeldt, hvor vi havde smidt en Magnum Scavi & Ray champagne på højkant! Oven i det havde vi lanceringen af vores nyeste Kami-kaze shakede shots! Der var fyldt med god stemning og højt humør i hele klubben som var pyntet op!

Fredag sku det gå rigtigt stærkt! Vi startede natten med nogle helt utrolige privatfester som fik varmet alt fra bar til dansegulvet rigtigt godt op. En masse shots røg over disken og da vi endeligt fik slået dørene op til alle andre så fortsatte festen jo bare. Fredag og åben i Guldbar ovenpå for alle dem som skulle op til sing-along og en masse barhygge!

Sidst men slet ikke mindst kom lørdagen. Et totalt udsolgt diskotek hvor vi havde flere der bare ventede på at kunne få sig et bord. Et par privatfester havde igen sørget for at samle mennesker fra start, der bare gav os en helt sindssyg aften. Så også lige et stort tillykke til de mange fødselsdage som blev afholdt nede på Torden i weekenden! Håber I alle havde en vanvittig god weekend, og fedt at se jer alle, der var i byen for at feste igennem!

Tusind tak for en utrolig god uge fyldt med fest, stemning, atmosfære og ikke mindst vildt glade gæster. Vi glæder os sådan til at se jer igen i næste uge til payday weekend med fodboldfester på Ts!
#tordenskioldkolding #ts #kolding
view on Facebook
more