TRIČKA - VACUUM ART BAR 2019

photo report
Přátelé naši drazí :)) máme pro Vás novinky!
PRVNÍ PECKOU JSOU TYHLE KRÁSNÝ TRIČKA, designovaný úžasnou umělkyní jménem LaPapula a nafocený + upravený jedinečnou fotografkou Nessa Addams! <3 jako modelové se nám postavili Ondřej Urban, Kateřinka Aikaterine, Honza Rojko, Anita Blokšová a Tereza Koldová - všem upřímný DÍK !!! <3
Cena triček je jednotná a činí 650czk - k dostání pouze na baru. Vyjma designu je ale na nich ještě něco spešl - měli byste vědět, že jsou vrámci našeho BARU první a poslední merch .. PROČ??
>>>>>>>>>>>>>>>>>
Jak již možná někteří z Vás zaslechli - v nejbližších dnech nás čekají zásadní změny - z Vacua se stává SOUKROMÝ KLUB ! Tato změna s sebou přineste mnohé, takže zatím jen ve stručnosti :
1. Změní se náš název + logo - nově > Vacuum Art SPACE, ..již ne klasický bar, jak tomu bylo doposud.
2. Každý z Vás bude potřebovat unikátní členskou kartu, která bude k dostání pouze na baru.
3. Bude se u nás opět kouřit (protože to bude naše "klubovna") a nechceme již nadále prudit naše sousedy!
4. Proběhne změna i zde na facebooku - pod naší stránkou vznikne uzavřená skupina "Vacuum Art Space Family", kde se budete dozvídat veškeré info o interním dějišti,.. bude také nový - vychytaný web.
5. Budeme si krýt záda novými Stanovami a Návštěvním + Provozním řádem !
6. Nedobytná pevnost > naše dveře bude již tento víkend hlídat pan bzučák, což znamená, že každý kdo bude chtít dolů za námi, musí zavolat na číslo uvedené na dveřích, .. a my možná zabzučíme :)
7. ..... veškeré další info do Vás budeme ládovat postupně, pro začátek bylo snad řečeno vše podstatné !

Těšíme se na další zítřky s Vámi, protože to vše je cesta, jak být pro Vás lepším, bezpečnějším a svobodnějším místem ! :)))
view on Facebook
more