The Waiting - Summertime (The Sound of Volt)

Ook dit voorjaar kunnen we de deuren van Poppodium Volt nog niet openen voor publiek, daarom brengen we het geluid van binnen naar buiten.

Vandaag hoor je The Waiting:

Ruud Versteden, Len David, Martijn Geuijen, Theo de Grood, Tom Geenen en Franky Gomez. Een superband zouden vele zeggen, want deze heren maken samen al heel wat jaren muziek. Er staat een bak ervaring op het podium maar nu met een nieuwe naam, nieuwe sound en een nieuwe liefde voor de live muziek. Deze band staat nog maar in de kinderschoenen maar dat is niet het geval voor de muzikanten zelf. Doorgewinterd en vol kennis en kunde maken ze een heerlijke klassieke rock sound, maar tijdens deze sessies in een kleinere formatie.Wil je van de hele band genieten, dat kan deze zomer in Volt.

Eind vorig jaar namen we je al mee op reis door de muzikale klanken van Volt. Dit voorjaar doen we dit opnieuw met een lichtere toon. We hebben een geweldige selectie van artiesten bij elkaar weten te verzamelen die mee wilde doen aan dit project. Met steun van Fonds voor Sociale Instellingen, Pop in Limburg, Provincie Limburg en het Prins Bernhard Cultuurfonds wisten we Dishwasher_, KAFKA, Marcel Harteveld, WANDER en The Waiting weten vast te leggen op beeld en geluid. In de komen de periode lanceren we elke twee dagen een nieuwe clip zodat je ook in mei kan genieten van de fijnste en mooiste klanken uit diverse genres.

Ook weer zin om naar een poppodium te gaan?
Kijk dan voor het actuele aanbod op https://www.poppodium-volt.nl/

Video credits: Mick Vogels Video http://www.mickvogelsvideo.nl/
Audio (live): Dennis Siemonsma
Licht (live): Jesse Habets

#poppodiumvolt
#Sittard
#Geleen
#thesoundofvolt
#tsov
#popinlimburg
#TheWaiting
more