Marcel Harteveld - Weet ik Veel (The Sound of Volt)

Ook dit voorjaar kunnen we de deuren van Poppodium Volt nog niet openen voor publiek, daarom brengen we het geluid van binnen naar buiten.

Vandaag hoor je Marcel Harteveld:

Theatermaker, Cabaretier, Radiomaker, Tekstschrijver, Acteur en alles met een hoofdletter. Want deze man kan en doet alles met liefde voor het vak. Je kent hem natuurlijk van zijn eigen theater tournees, misschien wel van het theaterduo De Gebroeders Fretz of luister je op zaterdag naar zijn ode’s en liedjes tijdens Spijkers met Koppen. In The Sound of Volt brengt hij de sfeer, de grappen en de hartstocht. Hij zou in december 2020 met zijn kerstengel show naar Volt komen, maar deze show halen we hopelijk later dit jaar alsnog in.

Eind vorig jaar namen we je al mee op reis door de muzikale klanken van Volt. Dit voorjaar doen we dit opnieuw met een lichtere toon. We hebben een geweldige selectie van artiesten bij elkaar weten te verzamelen die mee wilde doen aan dit project. Met steun van Fonds voor Sociale Instellingen, Pop in Limburg, @Provincie Limburg en het Prins Bernhard Cultuurfonds wisten we Dishwasher_, KAFKA, Marcel Harteveld, WANDER en The Waiting weten vast te leggen op beeld en geluid. In de komen de periode lanceren we elke twee dagen een nieuwe clip zodat je ook in mei kan genieten van de fijnste en mooiste klanken uit diverse genres.

Ook weer zin om naar een poppodium te gaan?
Kijk dan voor het actuele aanbod op https://www.poppodium-volt.nl/

Video credits: Mick Vogels Video http://www.mickvogelsvideo.nl/
Audio (live): Dennis Siemonsma
Licht (live): Jesse Habets

#poppodiumvolt
#Sittard
#Geleen
#thesoundofvolt
#tsov
#popinlimburg
#MarcelHarteveld
more