★ STORE NYHEDER PÅ DEN LILLE KLUB! NY LYD, NYT LYS & NYT ROCKTAILKORT & MEGET MERE! ★

Som nogen måske har bemærket, er der sket en del på den lille klub, over de seneste 3-4 måneder. Vi har fået nyt og mere håndbygget custom møblement, nye lækre og gennemførte lounges, baren har fået en overhaling, ligesom sortimentet også har det og en masse andre tilføjelser, forbedringer og detaljer der samlet set gør, at High Voltage er gået fra at være en ret sej rock klub, til en full blown verdensklasse rock klub, som vi ikke er blege for at kalde for helt enestående, på en global skala. Vi er nu ved at være helt i mål, og fra og med denne weekend kan vores publikum opleve, at vores lydsystem til live-delen af vores virke har fået et ordenligt nøk opad, ligesom vi har fået et top professionelt lys-system, der alt i alt kommer til at løfte os op i en helt anden liga og på niveau med andre spilleder samme kapacitet som vores.. and then some!

Ydermere kan vi fra denne weekend forsøde vores gæsters besøg, med et udvalg af knaldlækre Rocktails, udarbejdet specielt til os og jer, i samarbejde med vores kvalitets-leverandører og det til vores sædvanlige menneskevenlige priser. Se Rocktailkortet nede i første kommentar under videoen.

Vi er stolte, vi er glade, vi er fulde af energi og vi er sidst men ikke mindst, efter snart 7 år, fuldt realiserede som den klub vi altid gerne har villet være og vi glæder os til at have store oplevelser sammen med jer, på vores lille sted de næste mange år.

Tak for tålmodigheden venner, vi snes og spred ordet!
🤘😽⚡️

Martin & The High Voltage Crüe
more