Πλησιάζουμε στη τελική ευθεία για το DeathDisco MiniFest 2K19 οπότε ας πάμε να δούμε μερικά tips:
• αν δεν έχουμε πάρει ακόμα εισιτηριάκι, φροντίζουμε μέχρι τη Παρασκευή να έχουμε πάρει. Γιατί? Επειδή με αυτό το εισιτηριάκι θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε και στο Secret gig and party • DeathDisco MiniFest 2K19 στο οποίο μια από τις μπάντες του φεστιβάλ θα παίξει live και πρόσβαση θα έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη εισιτήριο. Και μάλιστα η είσοδος θα είναι δωρεάν. Και αμέσως μετά το live, θα έχουμε dj set από τους In The Nursery και local dj's.
• Aν είχατε σκοπό να πάρετε εισιτηριάκι τελευταία στιγμή από τη Viva, καλό είναι να το επισπεύσετε γιατί η ηλεκτρονική προπώληση θα ολοκληρωθεί τη Παρασκευή το βράδυ. Για αυτούς πάλι που δεν πολυψήνονται για το secret gig (κακώς!), εισιτήρια προπώλησης για το minifest θα μπορείτε να προμηθευτείτε και το Σάββατο αλλά μόνο από το Le Disque Noir Records Shop στα Εξάρχεια.
•Το Σάββατο τώρα, οι πόρτες για το DeathDisco MiniFest 2K19 at Fuzz Live Music Club ανοίγουν στις 19:00 και αν όλα πάνε according to the plan το event θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη 01:00. Εισιτήρια θα μπορείτε να προμηθευτείτε στην πόρτα του Fuzz Live Music Club προς 33€. Και αμέσως μετά το τέλος των συναυλιών, μεταφερόμαστε στο Death Disco για το The DeathDisco MiniFest 2K19 after show party στο οποίο έχουμε δωρεάν είσοδο με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου.
Ένα Παρασκευοσάββατο που ευελπιστούμε να μας μείνει αξέχαστο, έρχεται! Είστε έτοιμοι?
more