Εβδομάδα που μπαίνουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς με δυνατές συναυλίες και την επιστροφή των Reflections και δύο πολύ σημαντικών πάρτι η τρέχουσα. Έχουμε και λέμε:
√ Σάββατο: το πρώτο Batcave της νέας σεζόν είναι γεγονός (Batcave (1ο της Σεζόν )), έξι dj's παίζουν τα καλύτερα goth, darkwave, post punk τραγούδια από τα 80's μέχρι και σήμερα σε ένα από τα πιο εμβληματικά πάρτι της σκοτεινής αθηναϊκής σκηνής! Θα έχει προηγηθεί η συναυλία των Faceless Mass EP presentation - Vonavibe - Lacrimae με κλου της βραδιάς τη παρουσίαση της παρθενικής δουλειάς των Faceless Mass με επιρροές από μπάντες όπως οι Bullet for my Valentine, Trivium, Breaking benjamin, As I Lay Dying.
√ Παρασκευή: η πολυαναμενόμενη επιστροφή στα σκοτεινά σοκάκια του Gotham • Darkwave, Gothic Rock, Post Punk και η συναυλία των ουκρανών Somali Yacht Club [UKR] - Fuel Eater - Straytones live in Athens που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και το πρώτο sold out της καινούργιας σεζόν για το Death Disco.
√ Πέμπτη: μας λείψανε και σας λείψανε, τα Reflections επιστρέφουν και μαζί με τις εκδόσεις Ars Nocturna - Gothic Books διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στη λογοτεχνία τρόμου από έναν θρύλο και από μοναδικούς εγχώριους δημιουργούς. Νέα Ορλεάνη, φαντάσματα, μύθοι και δοξασίες και γρίφοι - όλα συναντώνται μέσα από ομιλίες, αφηγήσεις, rpg παιχνίδι, θεατρικό έργο και όπως πάντα αναμνηστικό δώρο.
Death Disco. Release the Bats!!! ???
more