ŽENSKO VEČE 🔥 SREDA 20. OKTOBRA U BEN AKIBI
___________
Nakon duže pauze, u Ben Akibi se ponovo organizuje veče ženskog humora, a sledeće je planirano za sredu 20. oktobra u Ben Akibi!

Nastupaju:
🌟 Jelena Radanović
🌟 Lena Ilić
🌟 Slavica Petrović
🌟 Marija Žagar

Rekle su o sebi:

Jelena Radanović
Jelena je večiti student sociologije. Dok su svi verovali da će uspeti da završi fakultet, koji pohađa već 14 godina, ona je otišla i završila profesionalni kurs šminkanja (mada, kad ljudi vide njene makeup look-ove, predlažu joj da vrati diplomu).
Njen životni moto je: Glamur pre predrasuda! Na instagramu često glumi modni žiri, a veruje da njoj jedino Ana Vintur može da sudi.
Sebe opisuje kao dramantičnu osobu (to je drama + romantika) i smatra da su najbolji momci kojima se drveni krstić uplete u maljave grudi.

Lena Ilić
Lena ima skoro trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji. Nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike.

Marija Žagar
Ona je”inženjer” i “komičar”, luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim, ona je samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standupom, jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.

Slavica Petrović
Slavica je keva koja neguje retro roditeljstvo. Toliko retro da je moderno reći retro. Ništa fensi, nema norveškog tečaja za decu i chia semena za doručak. Tako reći, deca sama rastu na livadi i jedu šta ulove. Sem chia, to je teško uloviti. Ne da se, rogato stvorenje.
__________

🎫 Cena ulaznice: 400 dinara
☎️ Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131.

Vrata otvaramo u 19:30h, program počinje u 20:30h.

Vidimo se!
more