🔥 VEČE TRI KOMIČARA 🔥 SREDA 3. NOVEMBRA U BEN AKIBI
___________

Nastupaju:

👉 Ivan Nikolić
👉 Ilija Petrović
👉 Mišo Babić
👉 Veče vodi: Nebojša Čupa Potkrajac

Rekli su o sebi:

Ivan je rođen u Beogradu, istog dana u godini kao Džoni Keš, ali dosta kasnije, i sa manje keša i dana u zatvoru od njega. Ivan je komičar čiji je humor toliko crn da bi ga američka policija upucala na ulici. Humor, ne Ivana. Mada, da se ne lažemo, na šta liči – i njega bi. Osim crnog humora, omiljena tema kojom se bavi su muško-ženski odnosi, o čemu mnogo zna na osnovu obe svoje veze do sada.

Ilija je jedini sin u oca i majke. Lak za održavanje i upotrebu. Kad ga baciš u vodu, on pluta. Kad ga nasloniš na drvo, on stoji. Kad ga gurneš u šteker, umreš.

Zdravo, ja sam Mišo Babić. Obično su ove biografije napisane u trećem licu, ali znam da niko ne bi poverovao da je neko seo i pisao činjenice o meni. Kad sam bio mali, bio sam štreber, ali sada takođe. Imao sam jednu pauzu od štreberstva u trajanju od 10 godina, kad sam pokušavao da budem kul na silu. Tokom tih 10 godina sam duvao više nego vuk dok je rušio kuće tri praseta. U proseku sam bio naduvan četiri dana dnevno. Sada više ne duvam tako da sam potpuno beskoristan.

Nebojša Čupa Potkrajac je od one generacije koja je u školi dobijala ocene, a ne cveće i insekte. Ima prijatelja koji je tapetar pa ga zove tapera. Visok je skoro dva metra i da bine imaju trem imao bi velikih problema sa tremom. Oseća se kao haker kad ukucava svoju lozinku na Facebook.
__________

🎫 Cena ulaznice: 300 dinara
☎ Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 19h, program počinje u 20h.

Vidimo se!
more