DE ZALIGE ZONDAG VAN 7 JULI; OF KAN HET TOCH?!

Alle kenners zijn het er over eens. De Meiden van Oranje hebben geen schijn van kans tegen de USA vanmiddag. Weggegespeeld gaan ze worden. Voorspellingen van zes, zeven acht tegen nul horen we voorbij komen. Maar zijn onze meiden wel zo kansloos?

Onze meiden hebben nog niks verloren en hebben net als de USA maar drie goals tegen. Maar het belangrijkste is misschien nog wel dat de Stars and Stripes chicks onze meiden nogal lijken te onderschatten. Ze voelen zich zo veel beter dan de rest, dat ze zich al zeker wanen.

Daar ligt dé kans! Proberen de eerste 20 minuten ongeschonden door te komen, de bal wat langer in de ploeg houden, het tempo uit de wedstrijd halen en toeslaan uit de dode spelmomenten. Dan zou het kunnen lukken. Dan zouden de Leeuwinnen zo maar wereldkampioen kunnen worden op de kop af 45 jaar na de verloren WK finale van 1974.

We gaan het natuurlijk allemaal volgen in het café. Mo zorgt voor een hapje tussendoor en voor de stevigere trek zijn er Yallah Yallah burgers al dan niet met frieten en salade.

Be Hip! Be there!
more