Weekends Saturday - Societén 7 juli

I kväll - LÖRADG 7 JULI - gästas vår Resident Johan Holt av ett av Mark L samt våra fantasiska Resident musiker Sofia Landgren [Violin], Abi Amos [Vocal] och Mr Dan Blaax [Sax]. Det kommer att bli en fest vi sent skall glömma!
(Förhoppningsvis ochs i #guloblå segeryra!
- - - -
MARK L är idag ett av Sveriges kanske starkaste DJ‐namn. Under de år han stått på scenen har han lyckats göra sig en gedigen meritlista som innefattar allt ifrån arenaspelningar till internationella bokningar av rang.

Född och uppvuxen i det lilla samhället Nora gjorde att han mötte ett visst motstånd när han väl försökte slå sig in i Stockholm för första gången. Med beslutsamhet lyckades han efter ett tag landa sitt första residentskap i huvudstaden på den anrika nattklubben Rose.

2014 tog han hem en solklar seger i Café Opera DJ Challenge som sedan länge varit den största DJ tävling som årligen arrangeras i Sverige. Sedan dess är MARK L nu en av Café Operas residenta DJs. Utöver detta så har han turnerat runt på internationell nivå med spelningar i bland annat New York, Hongkong och London där han underhållit kändisar som Justin Timberlake och Leonardo DiCaprio.
more