NOG GEEN VFRIEND VAN DE HIP?! ZOU HET TOCH MAAR DOEN! tHEO LEGT NOG EEN KEER UIT WAAROM!

Wat?! Ben je nog geen Vriendje of Vriendinnetje van De Hip?! Meen je niet! Hoe kan je nou geen Vriend van De Hip zijn?! Met één druk op de knop kan je zo maar een dikke honderdvijftig te gekke vrienden rijker zijn, hoor je bij het leukste clubje van de stad, geef je je leven kleur, ben je in één keer de gevierde jongen/meid op verjaardagen, gaat de AIVD extra op je letten, kan je een verlenging van ANWB lidmaatschap wel vergeten en help je De Hip om super leuke dingen te kunnen blijven organiseren.

Of je er, naast een te gek programma, nog wat voor terug krijgt? Ja, hè hè! Natuurlijk!! Je krijgt 4 x per jaar DE HIP in je brievenbus. Ons eigen spiksplinternieuwe magazine met nieuws, achtergronden, columns, agenda, zin en onzin. De derde editie van DE HIP verschijnt rond 20 maart.

In nummer 3 veel aandacht voor fietsen, want de Ronde van Vedett komt er aan, en veel aandacht voor de Boekenweek, want veel Boekenweek events spelen zich af in De Hip. In nummer 3 leuke artikelen van o.a. Eus Akyol, Elma Bos, Almar Otten, Bastiaan Mokkink, Nico Dijkshoorn, Anne Hurenkamp, Jan Hein Brummelhuis, Eugen de Reuver, Willem Iezereef, Matthijs van Nieuwkerk en Fonzie.

Naast 4x DE HIP per jaar in de brievenbus organiseren we voor alle Vrienden van De Hip elke zomer een groot feest op een (nu nog geheime) geweldige toffer dan toffe locatie. Daar gaan we een feestje bouwen met alles er op en er aan waar, dat staat wel vast, heel lang over nagepraat gaat worden.

Onze veurzitter Matthijs van Nieuwkerk heeft aangeboden het Vrienden van De Hip feest te presenteren en Fonzie is druk bezig met een paar te gekke acts te boeken. Met een beetje mazzel komen we de laatste week van maart met een datum en de locatie. Wie weet lekken we binnenkort ook al vast een bandje.

We zitten inmiddels al op een kleine 200 Vrienden. Ben je nog geen vriend?! Klik ff op de link hieronder en er gaat een wereld voor je open.

https://widget.yourticketprovider.nl/?cid=576750&productid=27043#/tickets/27043/
more