Trailer: De Niet Meer Normaal Show

Lange zomeravonden op een vol terras, samen juichen voor het Nederlands Elftal en toeleven naar Lowlands 2020. Het klinkt te mooi om waar te zijn, en dat is het ook. Het coronavirus heeft de wereld op z’n kop gezet.

Voor jonge mensen was de toekomst al onzeker. De klimaatcrisis, prestatiedruk, flexibele banen en onbetaalbare woningen waren geen optimistisch vergezicht. Deze crisis komt daar nu nog bovenop. Betalen wij straks de rekening van deze crisis? Of is dit juist het moment waarop wij, als jonge generatie, de kans krijgen om het nieuwe normaal vorm te geven?

Wat zijn de vergezichten van het post-corona tijdperk op het gebied van geld, macht, seks en klimaat? Wat wordt het Nieuwe Normaal? En hoe kan de jonge generatie hier haar stempel op drukken?

De Niet Meer Normaal Show is een nieuwe, interactieve liveshow waarin we elke week samen met spraakmakende gasten, artiesten en kunstenaars verschillende vergezichten van het post-corona tijdperk verkennen.

Na drie jaar liveshows lanceren de makers van De Kiesmannen nu een unieke coproductie, waarin de krachten van Pakhuis de Zwijger, De Balie en Paradiso Amsterdam worden gebundeld tot één grote online liveshow.

Verken samen met ons de toekomst! Vanaf 18 mei elke maandagavond om 20:30: de Niet Meer Normaal Show, live via Facebook & Youtube

Livestreams op: 18 mei, 25 mei, 8 juni & 15 juni.

Check het facebook event voor gasten & updates: https://www.facebook.com/events/569634340423764/

Gesteund Door: Europees Parlement Nederland
more