Vanaf vandaag stellen we je iedere week 1 van de artiesten voor die zal optreden tijdens de Hollandse Dag 2017! Vandaag:

Danny Froger

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten; hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single ‘Vandaag’. Danny is tegenwoordig veel te zien en horen in Cafe Bolle Jan in Amsterdam. Daarnaast treedt hij natuurlijk in het hele land op met zijn feestelijk repertoire. Deze zomer maakte Danny zijn debuut als presentator van het SBS programma Nederland Muziekland. Tevens was Danny dit seizoen te zien als deelnemer van Expeditie Robinson!
En....Danny heeft ook nog een boodschap voor jullie!
GEEF JE OOK SNEL OP VOOR DE SJOELKAMPIOENSCHAPPEN (INFO AAN DE BAR)!! En vanaf 18:00 uur is er voor iedereen onbeperkt stamppot eten!
more