DE HIPHAP VAN DONDERDAG 16 AUGUSTUS; MORGEN 70’s/80’s PARTY MET STARSKY AND HUTCH!

Heerlijke 70’s en 80’s plaatjes morgenavond, vakkundig aan elkaar gedraaid door het illustere duo Starsky and Hutch! Niet de minsten, dachten we zo. Muzikaal wordt je heen en weer geslingerd tussen de early disco, vette soul, maar ook new wave, seventies concept rock en natuurlijk funk. Zeker is dat het de pan uit swingt en zeker is ook dat alles van vinyl gedraaid zal worden. Wat Starsky and Hutch er zelf over zeggen?

Starsky: It's 10 o'clock, you're late; I've been here since 8.
Hutch: 8 o'clock? I didn't even know this place opened at 8.
Starsky: Well, don't sweat it, 'cause ya know what? It's gonna get a late start too. We start at 11 o’clock!
Hutch: 11 o’ clock! I like that...

Hutch: [pointing at Starsky] I like your style.
David Starsky: [pointing at Hutch] I like your moves.

Anyway… Dat wordt teen hele mooie retro feelgood avond nacht!
Maar ook vanavond ga je je wel vermaken in De Hip denken we. Pien staat achter de bar en die heeft een rete goeie muzieksmaak. Check datr zelluf maar uit, terwijl je geniet van een Flink van ’t IJ, een blonde Vedett, een pilske van Maes, een mooi glas Chouffe, opf wat dan ook.

De Hiphap van vandaag is Grieks. Heel Grieks! Vooraf een soupa yaourti –domata (tomatensoep met yoghurt). Daarna die heerlijke klassieker Moussaka met witte rijst. Mo maakt echt een heel lekkere versie! Je krijgt er ook nog pita broodjes bij gevuld met een yoghurt komkommersausje met spinazie, bietjes, iets koriander en wat feta. Heerlijk! Zijn we er dan?! Nee! Ook nog een ruige Griekse salade.

De Hiphap kost maar 15 euro
Reserveren: 0570 – 745 091
more