Wat een heerlijke eerste dag! Dankjewel allemaal! Wij krijgen veel vragen over hoe het precies zit met reserveren! Dus bij deze een (lang maar) allesomvattend bericht!

Reserveren kán aan de deur en via de site maar wij zitten al op veel momenten vol dus het meest eenvoudige is via onze app (zie link beneden) omdat je daar eenvoudig kan zien wanneer er plek is!

Wij rekenen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdagmiddag en zondag geen reserveringskosten. Ook zijn dan gewoon onze oude vertrouwde prijzen.

Op vrijdag en zaterdagavond kun je alleen reserveren voor ons arrangement. Wij hebben een heel klein terras dus is het voor ons simpelweg alleen mogelijk om open te gaan en een leuke en veilige avond neer te zetten in de weekenden (incl portier en voldoende personeel) als we een vast bedrag per uur ontvangen om mee te “ondernemen”. Ook begrijpen we als mensen dit niet willen en graag ontvangen wij deze gasten op alle overige dagen!

Je betaalt, per persoon, voor je reservering een vast bedrag en daarna €10,- per uur. In het arrangement zit:

Bier
Fris (geen Red Bull)
Wijn
De tap bieren van La Trappe

Je kan één drankje per persoon bestellen en pas een nieuwe bestellen als je glas leeg is, wij letten streng op onze huisregels en de regels van het RIVM en lopen met de kroeg een groot risico als gasten zich daar niet aan houden!

Ook zijn onze andere producten gewoon te verkrijgen met €2,50 korting (schotjes uitgezonderd) zodat als je een drankje wil buiten het arrangement, je het biertje of frisje wat je niet drinkt korting krijgt!

Daarnaast zullen wij met regelmaat hapjes op tafel zetten (uiteraard op een apart bakje per persoon)

Belangrijk is om goed naar je eindtijd te kijken als je reserveert want het is voor andere mogelijk om in de app na jou te reserveren!

De regels lijken allemaal veel maar we hebben gisteren gezien dat als je gewoon lekker plaatsneemt op onze aangewezen plekken je heerlijk zorgeloos een avond “op stap” kan!

Voor de mensen die de app nog niet hebben:

Apple

https://apps.apple.com/us/app/sportsbar-t-huys-kroegplanner/id1515298104?l=nl&ls=1

Google

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.kroegplanner.thuyskroegplanner

Tot snel!
more