Scooter'S Classic Barry Nice and the Nice Guys - One More Drink uit 2009.

Scooter'S Classic: Barry Nice and the Nice Guys - One More Drink uit 2009.

Wat waren Julian, Jesse, DL en Abel toch succesvol in die tijd, we zitten nog steeds te wachten op het echte afscheids optreden in Scooter'S.

Laatste interview was met 3voor12Friesland:
In de drie jaar van hun bestaan heeft het viertal veel hoogtepunten meegemaakt. Zo wordt de Friese Kunstbende gewonnen, spelen de heren op het Poolse Lowlands, touren ze met Normaal en wordt er de finale van de Kleine Prijs van Fryslân bereikt.
"Die grote hoogtepunten waren natuurlijk erg gaaf," vertelt Julian, "maar ik ben vooral trots op het hele bestaan van de band. Binnen een jaar nadat we begonnen, waren we één van de beste bands van Friesland." En dat is ook precies één van de dingen waar de band mee worstelde: binnen Friesland is Barry Nice and the Nice Guys een gevestigde naam, buiten de provincie slaat de muziek van de heren niet aan. Julian: "En dat is behoorlijk frustrerend. We waren echt een verandering in de Nederlandse popcultuur. Als we ooit een echt afscheidsoptreden gaan geven, dan zal dit in ScooterS zijn", verklaart gitarist Julian Dijkstra. "Maar die hebben we nog niet gepland."
more