Robin and the Backstabbers / Vineri, 31.01

photo report
Robin and the Backstabbers lansează pe data de 31 ianuarie 2020 la Urban Home în Pitești (str. Victoriei nr. 17) cel de-al treilea album, Bacovia Overdrive III – Vladivostok. Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 35 de lei (presale) sau 20 de lei (preț redus pentru elevi și studenți, valabile la intrare cu carnetul vizat la zi). La intrare, biletele vor fi 40 de lei.

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – un nou cântec Robin and the Backstabbers, cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi.

Robin and the Backstabbers – Vladivostok 2


Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi.

Robin and the Backstabbers – Tarantella (O casă, cândva)


Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.

Robin and the Backstabbers – M E C A N I C Ă F I N Ă


Toate acestea poartă cu ele zvonul noului album – Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok – care este deja disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale: https://smarturl.it/ratb-vladivostok

Acestea fiind spuse –
Frați și surori, fecioare și feciori, haideți să avem grijă unul de altul și hai să ne adunăm pe 31 ianuarie la Pitești cu voie bună ca să ne bucurăm de bucurie*
*formația oferă contextul și fundalul sonor

www.noitoti.ro
view on Facebook
more