Šonedēļ saulrieta koncertos bufetē - māsas Rozes un džezs

Baudot vēl pēdējās šīs vasaras nedēļas nogales jūras krastā, pludmales kafejnīcā “Red Sun Buffet Beach Bar” turpina skanēt lieliska mūzika brīnišķīgu mākslinieku izpildījumā “Saulrieta mūzikas cikla” ietvaros.

Piektdien, 20.augustā, saulrietā muzicēs liepājnieces un vienas no šova “X Faktors” aizvadītās sezonas fināla dalībniecēm “Dvīnes Rozes”. Dvīņu māsas Sanija un Sanita Rozes šī gada sākumā laida klajā arī savu pirmo singlu “Grēks”, kas ir veltījums visiem, kuri kaut reizi Valentīndienu sagaidījuši vienatnē. Dziesmas teksta un mūzikas autore ir Sanita Roze, bet producents – ”Pre’set”. Abas dvīnes mācās Rīgas Doma kora skolā un ir ne tikai lieliskas dziedātājas, bet arī dejotājas un aktīva dzīvesveida piekritējas.

Savukārt sestdien, 21.augustā, saulrietu bufetē ieskandinās taustiņinstrumentālists Rustams Bagirovs un vokāliste Ieva Anna Avotiņa. Skanēs dziesmas no tradicionālā džeza un latīņu ritmiem, līdz pat popmūzikai. Ieva ceļu mūzikā sāka ar vijoļspēli, bet tagad studē džezu Barselonas universitātē Taller de Músics. Rustams Bagirovs tikmēr jau ir ieguvis muzikālo izglītību Nīderlandē un trīs gadus pēc kārtas plūcis laurus Nīderlandes valsts konkursos, piedalījies dažādos mūzikas projektos un ar trio “Alerusjon” ierakstījis albumu “Melee".
more