DE HIPHAP VAN DONDERDAG 13 JUNI; GREEN DAY, BASKAR + SHAKE YOUR HIPZ EN RALPH DE JONGH!

GREEN DAY
Voor de Green Day Undercoversessie vanavond zijn nog een paar (9) kaarten beschikbaar aan de deur. Belooft een dampend eerbetoon te worden. Tijdens de afterparty draait DJ Hutch hele fijne plaatjes terwijl jullie lekker nakletsen, want dat doe je natuurlijk in het café en niet beneden tijdens het concert in de Beatkelder.

BASKAR
Morgenavond hebben we weer een pareltje voor je klaar staan in het café. Baskar krijgt zelfs de stijfste hark aan het swingen met hun, zoals ze het zelf noemen, instrumentale space funk. Ze beginnen om 21.00 uur. Mag je absoluut niet missen en dat geldt ook voor de afterparty Shake Your Hipz! met DJ Wee Jee!

RALPH DE JONGH
Waar je ook absoluut bij moet zijn is het optreden van Ralph De Jongh en zijn band op donderdag 27 juni in de Beatkelder! Ralph de Jongh is dé ongekroonde Blues koning van ons land. Zo hoort de blues te klinken. Omdat het concert tegelijkertijd ook een soort reünie feestje is voor de drummer, is de toegang ook nog eens gratis.

HIPHAP
Terug naar vandaag, de Hiphap. Die opent met een rode linzensoep met een partje citroen. Daarna één van Mo's klassiekers; moussaka! Daarbij witte rijst en tortilla's met tzatziki, spinazie, bietjes, knapperige wortel en feta.

Be Hip! Be there!
more