Пельмені та Queen Country Club

Пельмені відомі всьому світу і здається, що любов до мучних виробів з начинкою нам привили пращури з далекої епохи мезоліту. Єдина відмінність — зараз пельмені охайні на вигляд, запашні, ще більш ситні, щедро приправлені і, з досвіду Queen Country Club, від тарілки з пельменями гості не можуть відірватись до останнього.

Саме слово «пельмень» запозичене з удмурдського: «пельнянь» — «хлібне вухо». Холостяцька вечеря, простий та швидкий спосіб проявити кулінарний талант на кухні, сімейна традиція ліплення та святкова страва, в будь-якому разі, пельмені — це геніально проста їжа, яку готують, замовляють, апетитно їдять і будуть їсти ще багато століть.

Пельмені в Queen Country Club — одна зі страв власного ліплення. Тому любов до гостей проявляється від вибору якісних інгредієнтів до бережного створення кінцевої страви. Ми обираємо муку від надійного Київського постачальника за стабільно високу якість, тому смажимо, варимо, запікаємо часто і впевнено. З відповідальністю підходимо і до вибору начинки, лише свіжі телятина та щука, ароматні спеції та дрібка хорошого настрою! Основний секрет пельменів Queen Country Club — не переварити! Навіть 30 зайвих секунд можуть перетворити ніжний, соковитий виріб на ліниву подобу, що так і намагається стати клейким млинцем, не придатним до споживання. Тож рівно 4,5 хвилини, не більше, не менше. І отримуємо ідеальний результат, який можна скуштувати в Queen Country Club!

Як говорила Коко Шанель та шеф-кухарі ресторану Queen Country Club: «В нас не буде другого шансу справити перше враження»! Тож завітайте в Queen Country Club на ароматні пельмені та враження. Рекомендуємо їсти гарячими та в будь-якому настрої, адже після порції наших пельменів відмінний настрій гарантований!
more