Pink Freud Kyiv - Пінк Фройд Київ video

Бар-менеджер Pink Freud Bohdan Chehorka не може зупинитися розповідати про найгарячіші барні тренди літа 2020. Цього разу у тематичному виданні Drinks+. А дідусь Фройд тільки ЗА й вже публікує їх у соцмережах.

Пишіть у коментарях номер тренду, до якого долучилися особисто.

🍸 Тренд 3. Цікаві коктейлі, що компенсують пропущену відпустку. Наш авторський Jean Paul Ananas – саме такий. Тут істинно французькі інгредієнти: коньяк Hennessy, лікер Cointreau, ананасове пюре, трохи лимона, білок, крафтовий кардамоновий бітер. Вуаля, і ви вже майже на Лазурному узбережжі!

🍸 Тренд 2. To go cocktails. Після виснажливого карантину столична публіка хоче насолодитися літом по максимуму. Тож тепер коктейлі Фройда можна взяти на виніс. І дегустувати їх на прогулянках Подолом, на пікніку або на пляжі.

🍸 Тренд 1. Доставка коктейлів й алкоголю. Ця послуга актуальна не лише під час домашньої ізоляції. Круто, коли улюблені мікси й міцні хіти можна замовити за найприємнішими цінами з free доставкою. Тож продовжуємо активно приймати замовлення на сайті 👉 https://pinkfreud.com.ua/. Заходьте, обирайте й влаштовуйте коктейлетерапію у себе вдома.

Читайте статтю про літні барні тренди тут https://drinks.ua/news/nevynosimaja-legkost-letnego-bytija/

❤️ Ваш найкращий терапевт
📍 Київ, Нижній Вал, 19
☎️ Резерв 068 379 23 37
🍸 Доставка: pinkfreud.com.ua
more