🌕Night Club - The MOON е най-бляскавия символ на нощният живот в Благоевград! Символ на традиции, изградени през годините за вас и чрез вас! Знаете, компромиси никога със нищо не сме правили, защото това би означавало, че вие ще бъдете ощетени!

🌕"Луната" през годините винаги е имала плодовита почва. През нас минават много реки на емоции, които поят нашето съзнание и ни правят по-добри със всеки изминал ден. При нас има от онези вълшебните дръвчета, които поейки се от тези магични води, дават живот на много и разновидни плодове. Когато узреят тези плодове, те или падат и остават в нашата градина и се радват на хубав живот, или биват обрани от недоброжелатели и отнесени в чужди бахчи. Там те вече са далече от "Луната"... мястото дало им живот и което ги зарежда с енергия. Те губят от своя чар и малко по малко започват да загниват. При нас има и много цветя - тях си ги пазим и си ги глезим като собствени деца. Е, тук таме има по някой бодил, но те са част от украсата им. Чест е,когато изградените от нас кадри,са така желани в града.Каква по-голяма реклама и доказателство,че се справяме повече от добре и служим за пример.Продължавайте да се учите от нас,добри учители сме и знаем как се прави.По този начин пред нас се откриват нови,по-добри хоризонти,а вие обирайте гнилите ябълки.

🌕Та, защо го пишем всичко това - защото ни е важно да знаете, че ние и вие сме като семейство- не можем едни без други! Заедно растем, заедно се забавляваме и заедно празнуваме! Без вас няма да ни има нас, а вие сте ядрото на всичко - на нашите усилия да отиваме на работа, нашите усилия да седим до рано сутрин, нашите усилия да ви предоставяме най-добрия продукт! И не ни разбирайте по грешно - това нас ни радва и ни прави щастливи!

🌕С пожелания за повече усмивки 😋
more