Ma is hoztunk egy videót a múlt heti buliról, mi már nagyon várjuk a szombat estét! 🥳☺️🥃🍷🍹 (Te ott voltál? = ❤️)

Várunk mindenkit minden hétvégén a Monster Beachen!

Szombaton: DR BRS + Dj Gee‼️

------------------------------------------------------------------

Fontos infók (a mai napon) hatályos jogszabályok szerint):

🟢 A klubban tartandó zenés táncos rendezvény a jelenlegi kormányrendelet alapján 18 év felett‼️ kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható!
A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadjuk, mindkettő esetében szükségünk lesz személyazonosító okmányodra is. Ezek hiányában sajnos nem áll módunkban beengedni. Akinek nem jött még meg a kártyája, és még nincs ügyfélkapuja sem, érdemes minél hamarabb megcsinálnia az ügyfélkaput a kormányhivatalban (kb 10 perc, és előbb utóbb a jövőben pl adózáshoz vagy egyéb ügyek intézéséhez egyébként is szükséged lesz rá!) Ügyfélkapu segítségével regisztrálni tudsz az EESZT alkalmazásba, így védettségi kártya hiányában használhatod a mobilod is a védettséged igazolására!

🟢 16 és 18 év közötti személyek látogathatják a zenés-táncos rendezvényeket koronavírus elleni védettséget igazoló kártya vagy mobilapplikáció nélkül is, abban az esetben, ha 18 éven felüli kísérőjük rendelkezik védettséget igazoló kártyával vagy applikációval.
‼️Tehát: 18 éven aluli vendégeink vagy oltási igazolvánnyal, vagy egy 18. életévét betöltött védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek be.
A jogszabály nem határozza meg, hogy egy 18 év feletti védett személy, hány 18 éven aluli kísérője lehet.

🟢 Szlovákiai védettségi igazolványt is elfogadhatunk!
more