Manna La Roosa otsib uusi kangelasi

Manna La Roosa otsib uusi kangelasi!

Manna La Roosa - kus Oskar Luts kirjutas osa oma kuulsaimast teosest "Kevade", räägib enda eest. Viru ringilt vanalinna sisenedes ei jäta kedagi külmaks roheline majake, mille iga viimne kui detail on läbimõeldud ja välja pandud just erilise elamuse jaoks nii klientidele, kui ka meeskonnale. Pealtnäha armsas rohelises hoones serveerime päevasel ajal fantastilisi sööke ja tipptasemel kokteile, päikese loojudes pöörame maja pea-peale DJ ja hea muusika saatel.

BARTENDER
Terav taip, kiire õppimisvõime ja suurepärane suhtlemisoskus on sinu tugevused? Siis oled meie huviorbiidis. Eelnev kogemus ei ole 100% oluline kui aju töötab ja töötahe on suur. Staff on toetav ja valmis vorpima sinust uue Baari Paavo.

SAALITEENINDAJA
Kui tunned, et oled võimeline laudade vahel lendama kui Superman ja suudad pimeduse saabudes ohjeldada ööloomi nagu Batman Gotham Citys, siis ära lase oma talendil raisku minna. Toetav tiim aitab sind igas olukorras ning tööl viibimine muutub meelelahutuseks iseendale.

BAARIABI/RUNNER
Kui soovid areneda baarindusvaldkonnas, siis otsime suveks ka baari abimeest, mis ei tähenda, et su tööks saab Hulki kombel kanda 6000 klaasi Mr. Worldwide saatel klubitreppidest ülesse-alla, vaid hoopis aidata meil baar ilusti ette valmistada, et James Bond oma dry martini viisakal kombel näpu vahele saaks. Sinu tööd hinnatakse ja sa oled samaväärne liige nagu igaüks meist. Ilma sinuta kannatab meie kokteilide kvaliteet ning serveerimis-kiirus. Oled meile tähtis! Kogemus, teadmised ja oskused, mis võimalik omandada, annavad potentsiaali sukelduda sügavale Eesti baarimaailma.

Sharing is caring! Otsid suveks tööd või leidub Sinu tutvusringkonnas keegi, kellel on soov ennast teostada või otsib praegusest töökohast midagi rohkem meelierutavamat. Aita meil leida üksteist!
more