Будь барледі, казали вони. Слідуй за покликанням. Зроби свою роботу хобі. Опануй нарешті солідну професію. Знайди нормальну жіночу роботу. Будь вчителькою. Будь секретаркою. Будь бухгалтеркою. Займися серйозною справою.

Будь жіночною. Одягайся сексуально. Носи міні сукні. Зніми ботфорти, це вульгарно. Вдягни худі, комфорт перш за все. Обирай рожеве, ти ж дівчинка. Обирай чорне, ти ж пристойна дівчинка. Не носи чорне, це траур.

Ти занадто молода для роботи за баром. У тебе замало досвіду. Тобі забагато років для роботи за баром. Головне не досвід, а приваблива зовнішність. Борися зі стереотипами. Робота за баром – для чоловіків.

Обирай неміцні коктейлі. Пий ігристе. Пий Cosmopolitan. Стань революціонеркою. Пий те, що забажаєш. Насправді чоловіки люблять дівчат, які обожнюють бурбон і Whiskey Sour. Пий бурбон і Whiskey Sour. Не пий коктейлі, #тижмать!

Відзначай жіноче свято. Будь феміністкою, це не жіноче свято. Збирайся на дівчачу вечірку. Йди на демонстрацію й вислови свою позицію. Мовчи, тебе ж вітають чоловіки. Не мовчи, подякуй за вітання. Напиши свій #маніфест за Фройдом. Свій маніфест у Pink Freud KYIV - Пінк Фройд Київ.
more