Malé díky za vaši velkou podporu :)

Rádi bychom vám všem poděkovali za podporu uplynulých rozvozů. Byla to jízda. 🙂 Doufáme, že vám u nás chutnalo a naši rozvozů využijete i příští víkend!
Děkujeme @Nina Amopra Spitalnikova za její velký srdce a skvělou podporu, bez který by tenhle projekt fungoval jen napůl. Děkujeme za každou prodanou vstupenku a příspěvek z ní. Nino, jsi skvělá!
Děkujeme zároveň všem delivery heroes, kteří vám doručovali jídlo bez nároku na odměnu, jen aby podpořili svůj oblíbený klub a podpořili dobrou věc ❤

Brzy zveřejníme novou událost, kterou bychom vás rádi pozvali k dalším kolům benefičních rozvozů. Ještě totiž nekončíme. Magistrát hlavního města pronajal hotely do konce března. Pokračujeme tak s jejich podporou.
Navázali jsme pravidelnou spolupráci s hotelem A plus na Florenci a jeho pobočkou na Harfě. Oba hotely ubytovávají lidi, kteří se ocitli řízením osudu na ulici. Dostali ale šanci přežít zimu v alespoň základním komfortu, který jim hotely mohou nabídnout.

Do hotelů pravidelně zavážíme teplé jídlo a pečivo. Vždy alespoň jednou týdně. Hotel v Melounové ulici, kam jsme zaváželi původně je aktuálně, co se jídla týče, saturován a naši podporu nepotřebuje.
Tento týden jsme bohužel museli dovážku vynechat, protože se v jednom z hotelů vyskytla nákaza covidem19, takže nás pracovnice hotelu požádaly, abychom v rámci zachování nejen našeho zdraví a snížení rizika dovážku vynechali.

Budeme tak s dovážkou teplého jídla pokračovat v příštím týdnu, kdy z předání zveřejníme fotografie a krátký report. 🙂

Děkujeme vám, že nás podporujete. Moc si toho vážíme.
Cross jste vy! ❤
more