#BARTENDER_ERA
Nova incorporació a la família de l'Era del Sot

The Macallan Rare Cask single malt (Whisky escocès)

Expert: Josep Roca Sommelier del Celler Can Roca
'' Rare Cask és un whisky extraordinari i suposa la materialització de l'autèntic compromís de The Macallan amb el tractament excepcional de la fusta. No hi ha un altre whisky que pugui competir amb The Macallan en estil, rigor, exigència i qualitat atemporal ''.

Rare Cask és el whisky més divers i complex de The Macallan fins a la data. Aconseguit a partir d'una acurada selecció de 16 bótes de roure escollides a mà de manera individual; tan úniques, que mai més tornaran a utilitzar-se. Una autèntica raresa.

De color vermell caoba. En nas les seves suaus notes de vainilla i panses desperten l'olfacte, obrint pas a una dolça combinació de poma, llimona i taronja. Tot això equilibrat gràcies a un exquisit quartet d'espècies: gingebre, canyella, nou moscada i clau.

En boca es tracta d'un quartet de matisos especiats molt consistent. El roure persisteix en boca de manera atemporal, amb caràcter polit i ric. El toc final l'aporten la vainilla i la xocolata, amb un subtil matís cítric. Final complex i càlid.

Recomanacions: Sol, amb aigua o amb gel.
more