Luiza Zan și Jazzpar Trio. 8 iulie 2020

𝘿𝙧𝙖𝙜𝙞 𝙥𝙧𝙞𝙚𝙩𝙚𝙣𝙞,

Miercuri vă așteptăm la o experiență imersivă care să vă stimuleze. Luiza Zan si Jazzpar Trio, un eveniment care merită să fie o bulină pe lista ,,to be here’’ al fiecărei agende. Au mai rămas puține bilete, așa că nu ezitați să le procurați din timp.
În acord cu prevederile legale în vigoare și în funcție de contextul actual, am gândit acest eveniment prin care vrem să redăm Brașovului, vibe-ul concertelor live. Deși sunt condiţii speciale de desfăşurare, este important că acestea pot exista, că terasa noastră e animată de public şi ascultăm din nou muzică în aer liber.

𝙍𝙚𝙜𝙪𝙡𝙞 𝙙𝙚 𝙖𝙘𝙘𝙚𝙨 👇
1. Concertul va începe la ora 19.00. Vă recomandăm, după cum bine a zis Luiza, să veniți mai repede (cel puțin cu 30 de minute)

2. Am amenajat un spațiu dedicat exclusiv acestui eveniment, astfel încât să fie loc pentru toată lumea: inclusiv pentru clienții care vor să se bucure doar de terasă. Accesul se va face, ca deobicei, pe terasă.
Ca atare, la intrare în spațiul destinat concertului, vom folosi un termometru care măsoară temperatura corporală la distanță.

3. Poartă mască, arată că și ție îți pasă. Concertul se va desfășura cu participarea a 27 de persoane cu locuri pe scaune, aflate la o distanța regulamentară și cu OBLIGATIVITATEA purtării măștii de protecție în timpul evenimentului. Masca se va folosi și în interiorul clubului (toaletă și bar). Dacă nu aveți mască, vă puteți cumpăra de la bar. Totodată, vă rugăm să nu modificați sub nici o formă poziționarea scaunelor și să respectați distanța, la fel cum vă rugăm să nu formați grupuri.

ATENȚIE❗ Concertul va prioritiza siguranța tuturor spectatorilor. Persoanele care refuză să respecte regulile de mai sus nu vor putea avea acces la eveniment și nu li se va returna contravaluarea biletului.
Vă mulțumim. Ne vedem la concert. Detalii🔖 Luiza Zan si Jazzpar Trio
more