⚡ LOCKDOWN TALKS #6 - WILKINSON /UK/ ⚡

Je zde pátek a my vám přinášíme příjemné víkendové čtení - další díl Lockdown Talks, ve kterém nám na naše dotazy odpovídal legendární britský producent Wilkinson! ❤
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
STORM: Ahoj! Jak ses za poslední rok měl? Na co se ve svém životě soustředíš, když moc nemůžeš vystupovat na akcích?

WILKINSON: Ahoj! Je to velmi obtížné a náročné období pro tak moc lidí, až mi došlo, jaké mám štěstí. Samozřejmě bylo těžké nebýt na tour, na druhou stranu bylo skvělé dopřát mému tělu a hlavně uším trošku odpočinku. Hodně jsem trávil čas tím, že jsem se staral o moje fyzické a duševní zdraví a samozřejmě ve studiu jsem trávil více času, než kdy dřív. Zvládli jsme společně se Sub Focusem dokončit naše společné album „Portals“, což bylo úžasné a teď usilovně pracuji na mém dalším solovém albu.

STORM: Jak si myslíš, že všechno dění okolo Covidu změní hudební průmysl?

WILKINSON: Věřím, že z dlouhodobého hlediska to moc věci neovlivní. Ale krátkodobě to samozřejmě zasáhlo spoustu umělců, promotérů, manažerů a všechny, kdo jsou jakkoliv zapojení do pořádání eventů, což je opravdu smutné. Nicméně doufám, že se brzy všichni vrátíme k dělání toho, co milujeme. Zároveň trošku doufám, že se z toho celý hudební průmysl naučí trošku pokory a zmizí z něj trocha té všudypřítomné sebestřednosti.

STORM: Co plánuješ na rok 2021? Nějaké zajímavé releasy?

WILKINSON: Ouu, mám tolik hudby, kterou chci tento rok vydat. Singly, remixy a moje příští album. Navíc jsem nedávno rozjel můj vlastní label „Sleepless Music“, ze kterého máme já i celý můj tým ohromnou radost. Takže ano, bude se toho dít opravdu hodně. Plus samozřejmě doufám, že se k tomu brzy přidá hraní pro lidi!

STORM: Jak vzpomínáš na tvoje poslední vystoupení ve Storm Clubu? Těšíš se, až se opět vrátíš do České Republiky?

WILKINSON: Miluju ten klub. V rámci evropské DNB scény je to naprostá klasika. A samozřejmě se nemůžu dočkat, až se vrátím do České Republiky. Let It Roll festival je naprosto neskutečný a je neuvěřitelné vidět, jak se DNB fanoušci z celého světa sejdou na jednom místě, aby si užili vše od rolujícího deepu až po jump-up. Je neuvěřitelné, čeho jste dosáhli.

STORM: Kdy si myslíš, že se opět budeme moct vrátit k normálním životům?

WILKINSON: Na to se mě neptejte, já se na to ptám každý den mého manažera 😂 Myslím, že letos v létě bychom se měli začít vracet k normálu. Musíme. Co je život bez hudby?
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
My samozřejmě souhlasíme! Děkujeme za rozhovor a věříme, že se již brzy opět setkáme 🙏 Na další díl Lockdown Talks se můžete těšit příští týden!
more