Drinks Arhitect, Mixologist, Drinks Designer, Bar Chef, Bartender, Barman, BarBack, Om in spatele Barului?

Te cautam!

Noi suntem Interbelic Cocktail Bar si scopul nostru este sa avem grija de viata de dupa munca a bucuresteanului.

Suntem cunoscuti pentru cocktailuri bune si avem o echipa puternica cu care "dansat si transpirat" la evenimente majore.

Puternica? Daca nu simiti ca ai puterea fizica necesara, nu te impacienta! Puternic pentru noi nu inseamna cate baxuri poti cara sau ridica, cautam aplincanti care au muschi mentali.

Nu te lasa atins de preconceptiile industriei de bar! Daca gandesti liber si esti gata sa dubitezi tot ce ai invatat pana acum si sa iei lucrurile de la zero, s-ar putea sa facem echipa buna impreuna.

Esti gata sa-ti lasi EGO-ul la usa? Cand intri in echipa noastra, EGO-ul tau merge direct in cutia de “lost & found”, pe care o donam cu generozitate in fiecare luna si acesta s-ar putea sa fie cel mai bun lucru care ti s-a intamplat pana acum.

Iti vom cere multe si iti vom LUA multe, dar iti vom DA mai multe decat ti-a dat orice bar in care ai lucrat pana acum. Programele noastre de training nu se refera neaparat la abilitatile unui barman. Vrem sa gandesti ca un antreprenor si vrem sa ne depasesti. Dupa ce vei avea parte de un astfel de training vei fi un pic mai destept, un pic mai intelept, un pic mai bun, un pic mai profesionist, un pic mai calificat si cu siguranta o persoana mai buna in primul rand... un barman bun in al doilea rand!

Nu te gandi ca lucrurile astea se intampla de pe azi pe maine. Iti vom lua foarte mult din TIMPUL tau. NU suntem perfecti, dar incercam sa fim un pic mai buni in fiecare zi!

Daca ai chef sa interactionam scrie-ne doua randuri la gache.costin@gmail.com.
more