HORECATIJGERS OPGELET!

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca en ben je ouder dan 18 jaar? Dan is dit je kans!

De Lange Horst is op zoek naar enthousiaste medewerkers die deel uit willen maken van het gezelligste team van het Noordelijk Halfrond. Overigens sluiten we hierbij niet uit dat we niet ook het gezelligste team van het Zuidelijke Halfrond hebben, maar dat terzijde.

Als medewerker van De Lange Horst ben je hét gezicht van de zaak en zorg je er samen met je collega’s voor dat onze gasten een top-ervaring hebben tijdens hun bezoek. Daarom is het voor ons belangrijk dat jij jezelf kunt vinden in het volgende profiel:
- Je bent gastvrij en representatief;
- Je bent communicatief sterk;
- Je bent flexibel inzetbaar;
- Je bent proactief;
- Je kunt goed samenwerken en vind het niet erg om flink aan te pakken als dat nodig is.

Wat kunnen wij jou bieden? Bovenal bieden we je ‘lots of love’ en kom je terecht in een gezellig en enthousiast team. Daarnaast is er natuurlijk niets zo leuk als werken in de horeca, waar je altijd gezellig onder de mensen bent! Dit alles wordt gekoppeld aan nette beloningen en flink wat groeimogelijkheden.

Ben jij in het bezit van het horeca-DNA en heeft je hart een sprongetje (of een gigantische sprong) gemaakt bij het lezen van deze vacature? Stuur dan je CV, motivatie en een recente pasfoto naar pim@delangehorst.nl. Mailtjes die niet voldoen aan deze eisen worden helaas niet in behandeling genomen.
more