Vážení přátelé, za posledních 30 dní se stalo něco neuvěřitelného – našlo se přes 500 vás, našich fanoušků, kterým není osud našeho klubu lhostejný a kteří jste se rozhodli nás v této době finančně podpořit. Za to vám všem patří naše nekonečně díky!

Naše sbírka skončila právě teď! Společně jste pro nás vybrali naši cílovou částku + něco málo navíc, což znamená, že máme jako klub dostatek peněz na zaplacení nájmu za listopad a prosinec + na výplaty našeho týmu. Díky tomu máme jistotu, že zatím přežijeme.

Vašimi příspěvky se začneme v následujících dnech probírat a o způsobu vyzvednutí/zaslání vašich odměn vás budeme co nejdříve informovat na vašich e-mailech. Protože vás je ale velké množství, tak vás prosíme o trpělivost - na každého z vás se určitě dostane.

Klíčové v tuto chvíli je, aby pandemie co nejdříve skončila a my se mohli vrátit k tomu, co umíme nejlépe - pořádání večírků. Proto na vás chceme apelovat, abyste v co největší možné míře dodržovali současná vládní opatření. Pouze tak se budeme moct všichni co nejdříve vrátit k našim normálním životům.

Opravdu se těšíme, až se s vámi opět potkáme na tanečním parketu tak, jak to máme rádi. Děkujeme moc, bez vás by to nešlo!
more