Сьогоднішня! Довгоочікувана! ПРЕМ'ЄРА! ексклюзивних дівич - вечорів у HiresH Club "Surf Up Lady Party!"
ЩОЧЕТВЕРГА!
22:30
Ексклюзивний проект від HiresH Club розпочинає свою першу вечірку!
Новий сезон Дівич Вечорів під назвою:
"SURF UP LADY PARTY".
Золоті береги Австралії, Маврикій, 4х метрові хвилі Іспанських курортів-найкращі місця світу для освоєння такого еротичного та стильного спорту як Серфінг! Проте тепер на карті світу з'являється ...Львів, та найкрасивіші дівчата, які тепер мають нагоду відпочивати не просто в колі найближчих подруг, насолоджуючись смачними коктейлями та новими музичними хітами, але ще й з користю!???
Щочетверга відвідуючи "Surf Up Lady Party" у HiresH Club- Ви отримуєте surf-стіки (за вхід, за всілякі активності, чи просто стильний look, за найбільший рахунок, за селфі з хештегами та розміщення в мережах, одним словом за будь яке проявлення себе). І так протягом 6 тижнів. Стіки заповняєте своїми даними та кидаєте в скриньку.
19.04 буде проведено грандіозний (перший) розіграш (серед 10 дівчат , стіків котрих буде найбільша кількість) спільно з подарунковими партнерами вечірки та Генеральним Партнером дівич вечорів, туристичною компанією "Trevel Up", котра радо запрезентує - WEEKEND НА ДВІ ОСОБИ ДО ЄВРОПИ!
Другий тур проекту розпочнеться 26/04
Та закінчиться 7/06 розіграшем путівки на один з фешенебельних морських курортів!
Отже щочетверга HiresH Club перетворюватиметься на справжнісінький "Серферський Рай"! Неординарні любительки екстріму та активного способу життя! Десятки та сотні дівчат в одному місці. Забуваємо про буденні проблеми та присвячуємо цю ніч повністю собі! Хочете подивитись як відпочивають дівчата без своїх половинок?-приходьте буде гаряче!
Ми чекаємо всіх дівчат на масштабний дівич вечір. Готуйте свої телефони).???
-Традиційно пригощаємо шампанським.
- ексклюзивна фото зона
- Erotic Show
Головний інструктор з жіночого серфінгу????:
Мс Nazik Golodzhun
Dj Greb, Soodnik, Diamo, Ohman?????

KISKI SERFINGISTKI WELCOME!

Резервація столів за ?:
067-670-08-67
063-075-95-43
Львів. пл.Петрушевича, 2. "HiresH Club"
#hireshclub #вечіркильвова #surfupladyparty #дівичвечірльвів #крутийдівішнік #кальянльвів #караокельвів #musiclviv #jamsessionlviv #корпоративнівечірки #караокетурнір2018 #концертильвів #лялільвів #girl #happylviv #королевальвова2018 #королеваукраїни2018 #тревелапльвів #treveluplviv #ріальвів #дужерадіо #красунільвова #kiskiserfingistki
more