DE HIPHAP VAN WOENSDAG 27 JUNI; VANAVOND TERRASJE EN LIVE OPTREDENS!

Wat kan het leven toch mooi zijn hè! Neem nou vandaag. Op het oog een gewone doorsnee doordeweekse woensdag. Maar dat is 't niet hoor. Ten eerste is het prachtig weer en dat blijft het nog zeker een week. Ten tweede hebben we vanavond in het café gratis en voor niks te gekke live muziek van de leerlingen van Marianne Oldenburg die hun lesseizoen afsluiten met mooie popliedjes. Loes Boeckhout, onze eigen Youp Boelens, Lourens Broekhuis, Moigimy Ajeki, Gijs van der Molen, Cas Buma & Merwe Vossebelt , Maureen Vinke en Iris de Rijcke zingen liedjes van o.a. Lianna Lahavas, Etta James en Hozier. De muzikanten uit het uit Deventer afkomstige Radise ondersteunen de zangers en zangeressen en sluiten de avond met een eigen set af. Aanvang 20.00 uur.

Volgende week donderdag geen Undercoversessie maar een te gekke Spaanse swamp-blues-rockband met een te gekke frontvrouw, Susan Santos. Hebben we dik mazel mee. Viel een show uit in Duitsland, of wij nog een plekkie hadden. Echt wel! Dat wordt namelijk heel gaaf. We doen het in het café en voor jullie helemaal gratis! Kicken! Zie het filmpje!

Vanavond Hiphap op terras? Ja Toch?! Hij is Grieks, dus dat komt goed uit. Vooraf een heldere champignonsoep. Daarna de Griekse klassieker moussaka. Je krijgt er witte rijst bij, een tzatziki salade en pitabrood. Mjammie!

De Hiphap kost maar 15 euro
Reserveren: 0570 – 745 091
more