HELP US BECOME BETTER - A MESSAGE TO FAMILY AND FRIENDS

Kes veel ei tea, siis iganädalane otselend TU911 suunaga täiskasvanute Disneylandi on riigiametnike poolt alates 13. märts edasi lükatud ehk eriolukorra tõttu oleme sunnitud kinni olema. See teeb meid kurvaks ja kindlasti on palju inimesi, kes meid igatsevad sarnaselt nagu meie teid igatseme.

Globaalne isoleeritud olukord tähendab, et meil pole sissetulekuid - meil puudub käive ehk vereringe. Nii nagu Tulika vanarahva tarkus ette näeb, siis kui on kriis ja rahaliselt kehv seis, siis nii nagu varasemalt tuleb laieneda. Kui vahepeal lisandus Loovruumi disko saal, siis nüüd on plaanis ette võtta terrass ja välisala. Me ei plaani seekord veel basseini ehitada aga mõtted on seal lähedal. Selleks, et saaksime varsti üheskoos jälle tantsukingi kulutada ja teineteist kallistades õelda, et “kuradi vinge koht ikka”, siis näeme, et vajame kõikide paadunud tantsusõprade toetust rohkem kui kunagi varem.

Kogu terrassi ala projekt koos lammutamisega on juba tehtud ja ehitustöödega alustame uuel nädalal. Selleks, et kogu ehitusprotsessi kiirendada ja võlurivarukast imedemaa kiiremas korras käega katsutavaks tantsuparadiisiks muuta, siis ootame rahalisi toetusi - olgu selleks kasvõi Monopoli rahatöhed (no matter how big or small):

IBAN: EE837700771002072336
NAME: OÜ TEHNOVIIKING
DETAILS: TIP

Kõik meie külastajad on meie pere - kes vähem, kes rohkem. Selleks, et avapidu muuta erilisemaks, siis eelisjärjekorras on kutsutud kõik klubi toetajad kuna pandeemia olukorra tõttu on piiratud kogus rahvamassi, keda saame võõrustada. Kõik klubi toetajate nimed raiume enda terrassi “Stonehenge” tahvlile ja teie nimed jäävad meile pikalt südamesse ning silme alla.
more