Chef-kok / Leidinggevend kok gezocht!

Zorg jij ervoor dat onze gasten met een tevreden volle buik naar huis gaan? Overtref jij hun verwachtingen met jouw kwalitatieve maaltijden en jouw vriendelijke glimlach in de keuken? Dan zijn wij op zoek naar JOU en nodigen we je uit om te komen solliciteren bij 't Taphuys Arnhem!

Wat vertel je thuis over je werk?

Je vertelt dat je meer bent dan ‘slechts’ iemand die het eten bereidt. Jij koopt in, onderhandelt over juiste prijzen en gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten om dagelijks betaalbare gerechten te maken die ook nog eens verdraaid lekker zijn. Je stuurt jouw fantastische keukenteam aan en weet jouw hoofd koel te houden wanneer het druk wordt en jouw collega’s op te peppen.

Wat ga je echt doen?

Je komt te werken in ’t Taphuys Arnhem dat sinds 2 mei 2017 haar deuren heeft geopend. Uniek in ’t Taphuys Arnhem is de tapwand met 100 bieren en de wijnwand met 80 wijnen waar de gasten zelf hun eigen biertje of wijntje kunnen tappen.

Je draagt de verantwoordelijkheid voor kwaliteit bij het lunch, borrelhap en diner. Je bereidt alles in een open keuken en maakt een praatje met gasten die af en toe nieuwsgierig met je meekijken. Onze keuken is één van de paradepaardjes in ’t Taphuys en is voorzien van een Josper en een Big Green Egg.

Je stuurt jouw keukenteam aan en zorgt voor een goede communicatie met het bedienend personeel. Naast de huidige kaart bedenk je samen met onze bier- en wijnexperts streekgerechten die we aan de menukaart toe kunnen voegen.

Wat verwachten we van je?

JIJ:

- hebt de juiste papieren (minimaal niveau 4, zelfstandig werkend kok)
- werkt resultaatgericht
- kan prioriteiten stellen
- bent fulltime beschikbaar
- hebt hygiëne hoog in het vaandel staan
- bent organisatorisch sterk
- hebt een gedreven, energieke en enthousiaste werkhouding die je inzet om jouw collega’s te enthousiasmeren en jouw gasten te vermaken
Je bent helemaal een topper als je ook een diploma als leermeester hebt, in Gelderland woont of daarheen wil verhuizen en al leidinggevende ervaring hebt.

Wat bieden we?

WIJ

- geven jou een goed salaris
- laten jou werken in één van de prachtigste panden van Arnhem in een compleet nieuwe keuken voorzien van alle gemakken met een uniek horecaconcept
- geven jou veel verantwoordelijkheid en laten je graag meedenken om ons concept te verbeteren
leiden je op met trainingen en laten je graag doorgroeien indien mogelijk
- nemen je op in een fantastisch team met gezellige, hardwerkende collega’s

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan als chef-kok van Taphuys Arnhem? Als jouw hart hiervan sneller gaat kloppen én je voldoet aan alle functie-eisen dan nodigen we je uit om te solliciteren en jouw mail zo snel mogelijk te sturen naar nicole@taphuys.nl We lezen graag waarom we jou uit moeten nodigen voor een gesprek en zien in jouw CV graag terug welke ervaring je hebt.

We hopen je snel te zien bij ’t Taphuys!
more