Арт-колаборація — це процес, який об'єднав It's NOT the LOUVR gallery bar, художниць майстерні графіки EtchingRoom 1 і бренд дизайнерських тарілок MASHA YAKUSH Tableware.

Що це?
Презентація ексклюзивних тарілок MASHA YAKUSH TableWare з авторськими принтами Etching Room # 1 — виробництво яких ініційовано It's NOT the LOUVR gallery bar. Також придбати їх можна буде тільки у нас.

Більше подробиць?

Маша Якуш (Masha Yakush) — співзасновниця консалтингової компанії «Ресторанські», цінителька і знавець всього смачного та красивого. «Смак і емоції від страви, поданої на іржавій таці та принесеної на дизайнерській високоякісній керамічній тарілці — діаметрально протилежні. Я за естетику і хороший смак їжі», — каже Маша.

EtchingRoom#1 — майстерня графіки, заснована у 2016 році в Києві двома художницями Христиною Ярош та Ганною Ходковою. Офорт, ліногравюра, колографія і монотипія — основні графічні техніки, з якими працюють художниці.

It's NOT the LOUVR gallery bar — простір в центрі міста, де можна насолодитися вишуканою гастрономією, коктейльною картою та безліччю арту.

Відтепер тарілки можна купити в НеЛуврі (ціна 650 грн). А також наш бренд-шеф придумав спеціальний десерт до цих тарілок - шоколадний трюфель.

Дякуємо нашому алко-партнеру - компанії Woodford Reserve за смачні коктейлі.
view on Facebook
more