DE HIPHAP VAN VRIJDAG 2 NOVEMBER; GRATIS NAAR BUREAU SPORT?!

Of je nou 12 x keer per dag touwtje springt, 250 km fiets in de week, je vakanties bergbeklimmend doorbrengt, een marathonnetje of vier per jaar loopt..., kortom of je nou belachelijk sportief bent of het laat bij een potje dammen, sjoelen of klaverjassen, een avondje Bureau Sport laat je niet aan je voorbij gaan en nu al helemaal niet.

Frank Evenblij is groot Hip fan en kon natuurlijk geen nee zeggen toen we hem vroegen of ie niet wat kon regelen voor hun Bureau Sport theatershow in de Deventer schouwburg vrijdag 16 november. Gaat ie ook doen dus! Gouwe gozer!

Bekijk het filmpje, luister goed naar de prijsvraag en mail je oplossing naar info@dehip.nl en mocht je niet tot de prijswinnaars behoren, dan rest je niets anders dan een kaartje te kopen. Zijn er nog een paar volgens Frank. Maar dat weet de schouwburg wel (https://deventerschouwburg.nl/programma/bureau-sport-frank-evenblij-erik-dijkstra?gclid=EAIaIQobChMI59f3xfS13gIVTeJ3Ch3PnASYEAAYASAAEgLW1_D_BwE).

Als je het filmpje bekeken hebt en het juiste antwoord hebt gemaild hoor je z.s.m. van Fonz of je gewonnen hebt.

Vanavond een te gekke Danza Constanza party met DJ Johnny D! Maar voor je Vrijdagmiddag Borrel ben je natuurlijk ook bij ons aan het goeie adres. Blijf lekker hangen en neem zo'n heerlijke Hiphap! Vandaag vooraf een Italiaanse doperwten basilicumsoep, gevolgd door een pakketje met verse scholfilet en veel groentes uit de oven, champignons, ook uit de oven, met een kappertjes tijmsaus, een Toscaanse salade en huisgemaakte frietjes.

De Hiphap kost maar 15 euro
Reserveren: 0570-745 091
more