Het moest er op een gegeven moment weer eens van komen: voorbij de wanhoop, de agenda vullen. We hadden ons verheugd op 10 september als nieuw ijkpunt, een bevrijding van ongeduld en een ontlading van opgekropte knaldrang. Wederom gooien de verlengde maatregelen roet in het eten en zijn we genoodzaakt om ons openingsweekend in deze samenstelling te annuleren.

Voor de events Amber Arcades + Figgie XXL | NU IS EKKO, Meetsysteem + Dwaalgast feat. Shari Klein | NU IS EKKO en Club EKKO: Carista, Thrills in +41 b2b Latoya & Balu b2b Rochelle Dietz | NU IS EKKO wordt zo snel mogelijk gezocht naar een nieuwe datum. Kaartkopers van één of meerdere van deze events worden via mail op de hoogte gehouden. Mochten zij op de nieuwe datum verhinderd zijn, dan kunnen ze hun ticket retourneren.

Girl Band | NU IS EKKO en Perfect Indie Disco | NU IS EKKO worden helaas geannuleerd, zonder vervangende datum. Kaartkopers van één of meerdere van deze events hebben een mail ontvangen waarmee ze hun geld terug kunnen krijgen.

Kopers van een passe-partout voor het gehele weekend hebben ten slotte ook een mail ontvangen waarmee ze een restitutie kunnen opvragen voor hun ticket.

Hopelijk zien we jullie snel weer, we missen jullie. Het duurt al veel te lang. Stay safe and strong!

x EKKO
more