Divendres 2 ens visita Benjami Garcia SanVinilo. A partir de les 20h. La varietat d'estils és un dels seus segells de distinció. Des del #rock al #funk, el #soul al #pop, del #surf al #swing ... procurant deixar caure #hits coneguts i més estils per tal de no caure en l'esnobisme, ens portarà una sessió ben ballable!

Dissabte 3 ens visitarà DJ PEGATAS Tinerfeño de naixement i barceloní d'adopció, Miguel Castro "Pegatas" s'ha convertit en un dels DJ més efectius de la Ciutat Comtal. Skater prestigiós i membre del flow team d'Adidas Skateboarding, la seva addictiva afició a la música pop i rock en tota la seva amplitud li ha permès explorar gèneres diversos des dels plats i protagonitzar sessions d'allò més variat tant en el seu escenari habitual, La [2] d'Apol·lo -de la qual és resident- a @Barcelona fins a un ampli ventall de sales i festivals de tot el país.

En les seves sessions es donen cita gèneres d'allò més variat, des garatge sesentas fins electrònica dels noranta, des de indie actual fins punk rock, i tot fusionat amb excel·lent criteri i dinamisme.

L'encarregat d'escalfar la pista dissabte serà SDJNX apostant per l'electrònica que el caracteritza, no et deixarà indiferent.

#lleida #pop #rock #indie #electronica #funk #soul #lespaullleida #salalespaul
more