Del gerne så vi kan komme i dialog

Del gerne så vi kan komme i dialog!

Kære Erhvervsminister og Sundhedsminister.

Vi bakker selvfølgelig op omkring den sundhedsfaglige vurdering, selvom vi står og tripper for at komme igang.
Der bliver snakket om at nattelivet skal vente med at åbne, men nattelivet har eksisteret siden 18 maj og i bedste velgående, bare uden de kontrollerede forhold på natklubberne.

Vi håber I kan afse tiden til at komme over, så vi kan forklarer jer, hvordan vores fester kan foregå under kontrolrede forhold. Fremfor festerne der tordner derudaf, i private hjem, feriedestinationer, offentlige parker, m.fl. uden der tages højde for hverken smitte, uroligheder eller lignede.

Vi vil kunne registerer vores gæster ved ankomst, bede om at fremvise smitte-app'en ved ankomst. To meget stærke værktøjet til at kunne opsporer og gøre noget ved smittespredningen, såfremt uheldet er ude!
Hvis vi skal forsætte med at holde lukket, så ønsker vi meget gerne at få en dialog omkring de hjælpepakker der er, da vi taber rigtig mange penge hver dag.

For hele vores branche, er de eksisterende løn- og faste omkostninger kompensationspakker nød til at følge med, en eventuel forlængelse af påbuddet om, at vi skal holde lukket. Vores branche har brug for, at vi bliver kompenseret 1 til 1, fremfor at vi skal have penge med på arbejde hver dag.
more