DE HIPHAP VAN DONDERDAG 21 MAART; GIVE THEM A LEADER!

Tjesus! Het volk heeft gestemd. Gestemd op een man die enorm veel van zich zelf houdt, op een man die de klimaatproblematiek ontkent, op een man die maar wil bijven bewijzen dat ie een hoop moeilijke woorden kent, op een man die een zondebok heeft gevonden in zo’n beetje alle andersdenkenden, net als meer van zijn soort mannetjes in het verleden, op een man die werkelijk van zich zelf denkt dat ie de grootste is, op een man die het woord bescheidenheid niet kent, op een man die zo wereldvreemd is dat het gevaarlijk wordt, op een man die tijdens zijn overwinningsspeech zo geil werd van zich zelf dat het niet veel scheelde of hij had de hele boel ondergespoten.

Elk volk krijgt de leider dat het verdient. We kunnen dus concluderen dat we nou niet bepaald tot de meest briljante volken behoren.

Op de eerste plaat van TC Matic staat het nummer Give Them A Leader. Een prachtige en tegelijkertijd beklemmende song. Hoewel al meer dan 35 oud lijkt het weer beangstigend actueel.

Of het lied vanavond op de setlist staat? Kom het maar checken. Wordt sowieso een prachtige avond. Gisteren heeft de band gerepeteerd in De Hip. Check onderstaand filmpje maar ff. Helemaal te gek!

Tickets: https://widget.yourticketprovider.nl/combi.aspx?cid=576750&productid#/tickets/576750/

Is JS Bach ook nog eens jarig vandaag. Vieren we ook. Vanaf 20 uur op De Verdieping wordt hij toegezongen door een mooi gelegenheidskoor.

De Hiphap komt uit Portugal. Vooraf een Caldo Verde soep. Daarna Piri Piri kip, tomatenrijst, Portugese frieten en een salada mista.

Be Hip! Be there!
more