!!!!! POZOR !!!!
Teď si dáme 2 víkendy pauzičku, abychom Vám dali klubíček řádně do kupy po těch skvělých akcičkách a pak startujeme nanovo se skvělým programem ;)

20.1. - Další zahraniční host v Coolna Club Svitavy (y)
CHARLIE RAY (www.fb.me/charlierayofficial), producent a DJ z holandska, přičichl k hudební produkci už v 18ti letech a o rok později se jí začal zabývat aktivně. S jeho groove a prograsivním zvukem by poměrně rychle podporován od hvězd jako jsou HardWell, Martin Garrix, Sick Individuals a spousty dalších.

Jeho hned první oficiální remix, společně s Waysons, se zůčasnil remix contestu a obsadil 3tí místo. Po té se zaměřil na tvorbu vlastních, originálních singů, které byly vydávány pod labely Republic Records nebo The Root Records. Tím to ale neskončilo. Charlie a Waysons znovu spojili své síly a vytvořili singl Homeland. HardWell si okamžitě tento track zamiloval a vydal jej pod Revealed Recordings. To Charliemu nastartovalo jeho kariéru.

Po tomto úspěchu vydával pod Protocol Recordings, Armada Music a Wall Recordings. V současnosti spolupracuje s nelepšímy producenty světa, což je přesně ta práce, která je jeho snem.
more