Kotimaisen poprockin ja iskelmän kuningas Lauri Tähkä saapuu Oulun Club Teatrialle 6.11.2021!

Suomen energisimpiin ja karismaattisimpiin live-esiintyjiin kuuluvalta Lauri Tähkän tuorein single Keskiyön Cowboy julkaistiin elokuussa 2021. Artisti työstää tällä hetkellä uutta levyä, jolta on aiemmin ilmestynyt muun muassa Kuukauden radiobiisinä palkittu hitti Aavikko.

Tähkän edellinen albumi Meidän tulevat päivät julkaistiin maaliskuussa 2019. Levy nousi suoraan virallisen listan ykköseksi ja se on ylittänyt tuplaplatinarajan. Se on myös pysytellyt virallisella albumilistalla julkaisustaan lähtien.

Pitkän ja menestyksekkään uran tehneen Laurin tarina on muutenkin koko ajan kasvanut. Albumilta julkaistut singlet Mä en pelkää, Palavaa vettä, Mustaherukan tuoksuinen tyttö sekä Jääkukkia ovat olleet todella menestyksekkäitä sekä Spotifyssa että radiossa. Palavaa vettä -kappale rikkoi myös ennätyksen sillä, että se oli peräti 14 viikkoa radiolistan ykkösenä.

Räjähtävästä lavaenergiastaan tunnettu artisti saapuu Oulun Club Teatriaan lauantaina 6.11.2021. Tässä on kaupungin kovimmat pikkujoulut loistavassa seurassa.

Liput keikalle tulevat myyntiin maanantaina 4.10.
Liput ennakkoon alk. 39,90€ (sis. palvelumaksun)
VIP -liput ja ryhmämyynti: myynti@teatria.com
more