ВАЖНО!

За съжаление, концертът на Nneka се отлага за лятото на другата година. Новата дата е 20 юли 2022 г. Решението е изцяло на изпълнителя и е свързано с обтегнатата и динамична ситуация около Ковид-статута на нашата държава. Концертът е договорен в съвсем други условия в нашата държава, когато България беше в безопасната зона, и изпълнителката се притеснява от логистични проблеми, които могат да възникат при пристигането и след това заминаването й до и от България. Очакваме, че - подобно на тазгодишното и миналогодишното лято - няма да има никакъв проблем концертът да се осъществи другия юли - конкретно на 20 юли 2022 г., и то при доста по-либерални условия. Извиняваме се за неудобството!

Всеки желаещ да върне своя билет може да го направи на info@eventim.bg чрез мейл, в отговор на който ще бъде обяснена процедурата. Въпреки това ви молим и препоръчваме да запазите вашите билети! Интересът към гостуването на Nneka е голям и при нормални условия билетите щяха да свършат напълно. Така че вашите билети са ценни и за другата година. През 2022 г. Nneka ще представи и нов албум, като на практика София ще бъде част от световното турне.

Благодарим ви за цялостната подкрепа и доверие! Горещи благодарности за всички, които си купиха билети предварително. Това е първият ни концерт, който пада тази година по тази причина. Билети за новата дата ще продължат да се продават още от днес. Броят им е силно ограничен, затова има смисъл.
more