Beste bezoeker van het Smederij Festival 2021,

Wij hebben er onwijs veel zin in! We gaan uiteraard voor een te gek feest, in deze mail vind je alle informatie over het festival en een paar huishoudelijke mededelingen:

1. Testen voor Toegang
Voor een bezoek aan het Smederij Festival 2021 is een coronatoegangsbewijs nodig. Hoe gaat dat in zijn werk.

1. Koop een toegangsbewijs (deze heeft u al aangeschaft via onze ticketshop)
2. Download de CoronaCheck-app of ga naar Coronacheck.nl
3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
a. Testbewijs
b. Vaccinatiebewijs
c. Herstelbewijs
4. Bezoek -> Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem je legitimatiebewijs mee. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. DE QR CODE DOORSPEEL TRUC WERKT DUS NIET BIJ ONS. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

EEN SNELTEST OF PAPIEREN VACCINATIEBEWIJS WAT JE ONTVANGT NA JE VACCINATIE GEEFT GEEN TOEGANG

Meer informatie
Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen.

2. Gezondheidscheck
4 uur voor het festival sturen wij een gezondheidscheck dit is een google form bedoelt om in kaart te brengen of je geen symptomen ondervindt van het Coronavirus. Wij verzoeken om deze in te vullen.

3. Fietsenstalling
Kom je op de fiets dan verzoeken wij jullie om de fiets te stallen in de stalling bij het station.
Je hebt hierbij een OV-kaart nodig.

4. Afstand buiten het festival
Het kan zijn dat er rond 16:00 een kleine rijvorming ontstaat voor de deur. Wij willen jullie erop attenderen dat buiten de hekken van het festival de basis corona regels nog gelden voor iedereen. Wij verzoeken daarom ook op de aangegeven 1.5m afstand te bewaren tot je binnen bent op het festival.

5. PIN ONLY & GEEN TABAKSWAREN, WEL KLUISJES
Op het Smederij Festival werken wij niet met munten en er is alleen een mogelijkheid om te pinnen. CASH GELD nemen wij dus niet aan! Daarnaast attenderen wij jullie op het feit dat er GEEN MOGELIJKHEID is om tabakswaren te kopen op het festival. Sla je slof dus van tevoren in! Lockers zijn beschikbaar, zorg voor €2.- muntstukken.

6. TERREIN OP EN AF IS NIET MOGELIJK
Vanwege de strenge maatregelen rondom Corona is het niet mogelijk om het terrein op en af te lopen. Eenmaal binnen is binnen en verlaat je het terrein is er geen mogelijkheid meer om het terrein terug op te komen.

7. HET WEER
Wij krijgen vragen of het wel doorgaat vanwege het weer! YES! We hebben genoeg droge plekken en het festival is deels indoor. Geen paniek dus en laten we eerlijk zijn, door een beetje regen laten we ons niet tegenhouden ;).

8. LET OP ELKAAR
Wij snappen dat de KNALDRANG hoog is! Daarom verzoeken wij om goed op je medebezoekers te letten. Er is voldoende EHBO-personeel aanwezig op het terrein schakel deze in bij calamiteiten en geef deze ten alle tijden de ruimte om hun werk te doen.
more