IBIZA VIBES - DJ Jurgen & DJ Robert Cee

Afgelopen editie was een geweldige aftrap van het nieuwe concept ‘IBIZA VIBES’ in Club Nouvelle en danken onze gasten voor hun fantastische reacties en recensies.

Vrijdag 3 november gaan we voor de 2e editie van Ibiza Vibes. Van de beste House Classics tot en met de nieuwste Dance Tracks! Alles komt voorbij op deze echte club avond met Ibiza Vibes. Wij halen de zomer terug met deze Club & House beats.

Maandelijks op de 1e vrijdag van de maand in Club Nouvelle met een ultieme Deejay combinatie, waarbij onze Master of Dance, ‘DJ Robert Cee’, terugkeert samen met iedere keer een andere befaamde Deejay uit de House en Dance Scene.

De eerste editie ging vorige maand van start met DJ JOSE HOLLAND

Deze 2e editie gaan we genieten van iemand die de hele wereld rond vliegt met zijn (Tech) House Music, te weten DJ Jurgen
DJ Jurgen is onder andere bekend van zijn nummer 1 hits ‘Better Off Alone ’ en ‘Higher & Higher’ maar ook van nummer zoals ‘One Step Away’, ‘Crazy Sexy Cool’ en ‘A Higher Love’.

Naast de Ibiza tunes, zal de avond worden voorzien van een gratis luxe buffet na middernacht, gekoelde ijsjes, heerlijk zoet fruit en met tevens ook een geweldige lasershow zal dit de Ibiza beleving helemaal tot zijn recht laten komen.

Het gebruik van toilet en garderobe is uiteraard gratis.

Tickets: € 10,-
(Tickets verkrijgbaar aan de deur)
Openingstijd vanaf 22:00 tot 04:00
Correcte kleding is verplicht.

INFO ➳ WWW.CLUBNOUVELLE.NL
Touwslagerij 11, 1185 ZP, te Amstelveen
more