We gaan terug naar het jaar 2008 met de Junkyard dogs.

We deden jarenlang de voorrondes van The Clash of the Coverbands in Scooter'S. In het jaar 2008 werd de regionale finale van Noord Nederland bij ons gehouden.
De organisatie van deze landelijke coverband wedstrijd had een deal gemaakt met een nieuwe tv zender om alle regio finales vast te leggen. De andere finales werden gehouden in grote pop podia zoals Paradiso Amsterdam en 013 in Tilburg.
Bij binnenkomst vroeg de film crew of dit het voorcafé was en de zaal er dan achter zat. Ton zei nee nee geen achterzaal hier moet het gebeuren, dit is Scooter'S!! De mannen heel verbaasd, dan word dit nog een hele uitdaging voor ons want we zijn met een crew van 16 man, 6 camera's en een regie auto naar Leeuwarden gekomen. Klopt is bekend en we hebben alle krukken en tafels er al uit gehaald om iets meer ruimte te maken.
We hadden die avond meer dan volle bak met 4 bands al hun fans en de t.v. crew. en werd een legendarische avond.
Check het einde van de video, want het was zo vol en druk dat voor het interview met de Junkyard dogs werd uitgeweken naar ons heren toilet.
De mannen wonnen deze avond en stonden in de landelijke halve finale in Paradiso Amsterdam. Het was voor coverbands the only road tot Paradiso.
more